Voor direct contact:

+316 22 63 22 90

Extra's

Pulsen
Bij pulsen lig je op de bank en breng ik jouw lichaam in een wiegbeweging en houd ik het in een cadans. Daarbij volg ik verschillende bewegingsrichtingen, bijvoorbeeld in dwarse en in de lengterichting van je lichaam. Dit werkt diep ontspannend. Het is te vergelijken alsof je een baby in slaap wiegt. Als je dat goed doet, met de juiste afstemming op het lichaam, werkt het erg ontspannend. Dit kan soms wel een aantal dagen aanhouden. Het kan wel zijn dat jouw lichaam veel spanning kent, waardoor je meerdere sessies nodig hebt om het in een diepe ontspanning te krijgen. 

Reiki
Reiki is een vorm van universele energie die via mijn handen als kanaal aan een ander doorgegeven kan worden. Diverse plekken op het lichaam worden dan aangeraakt, zodat het energiesysteem in het lichaam in balans wordt gebracht. Reiki werkt in op lichamelijke ongemakken, maar ook op de geest. 

Reiki kan een aanvulling zijn op de bestaande begeleiding. Reiki wordt doorgaans toegepast als het lichaam en/of de geest zo erg overbelast is dat het de begeleiding in de weg staat.
Tijdens een zelf doorgemaakte ernstige ziekteperiode in 2007/2008, ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Het heeft mij in die tijd rust en een sneller herstel gebracht. 

Omdat Reiki en Pulsen niet tot mijn standaard manier van werken behoren, moet je mij er expliciet naar vragen om het te willen ontvangen. 

"Waar je vanaf wilt,

zul je eerst naartoe moeten gaan."

 

 

IMG_20201220_170001.jpg

Mascha Aleman

Burg. Wijnenstraat 9, 5721 AG Asten

06-22632290
info@mascha-aleman.nl

Aangesloten bij: NVPA, RBCZ en SCAG.

Logo-Het-Levensatelier_nieuw.jpeg